Bli en Citrix-partner

Gå med i en community av erkända teknologiska ledare och erbjud dina kunder branschledande verktyg för att leverera säkra data och appar. Genom att bli en Citrix-partner kan du utöka dina affärsmöjligheter på nya lukrativa marknader. Planera, använd och hantera Citrix-lösningar för att förbättra lönsamheten för ditt företag och dina kunder.

Välj en relation som uppfyller dina mål.

Sälj, bli konsult eller värd för Citrix-lösningar

Tjänsteleverantör

Erbjud Citrix virtualiseringslösningar, inklusive hostade skrivbord och applikationer på en uthyrnings-, prenumerations- eller tjänstebasis.

Lösningsrådgivare

Vinn dina kunders förtroende som en expert på lösningar som möjliggör mobila arbetssätt och tjäna provision som erkänner ditt engagemang och din framgång.

SaaS hänvisningspartner

Rekommendera våra branschledande SaaS-lösningar för små företag till dina kunder och få generösa belöningar för varje giltigt hänvisad kund.

Systemintegratör

Hjälp företagskunder att skapa, planera eller leverera innovativa affärslösningar som drar nytta av Citrix produktportfölj.

Läs mer

Oberoende programvarusäljare

Bygg in Citrix-teknologi i din egen programvarulösning för att få klassledande funktioner, funktionalitet, prestandaegenskaper och ROI.

Läs mer

Hantera och ge support åt partner
 

Distributör

Erbjuder försäljning, orderhantering och support för Citrix-lösningsleverantörer och återförsäljare.

Erbjud utbildningar
 

Auktoriserat utbildningscenter

Hjälp kunder att öka sin ROI och förbättra sin IT-produktivitet genom att erbjuda kurser och certifieringar av Citrix-produkter.

Visa kompatibla lösningar

Citrix Ready

Gör det lätt för kunder att hitta din produkt, lösning eller tjänst efter att ha testat och verifierat dess Citrix-kompatibilitet.