Vi har förenat Citrix lösningar och vår portfölj. Läs mer.

Energi till den digitala omvandlingen

På Citrix fokuserar vi på ett enda mål: att se till att världens appar och data är säkra och lättåtkomliga. Var som helst. När som helst. Och på alla enheter eller nätverk.

Vi tycker att teknik ska ge oss en frihetskänsla. Låta organisationer flytta fram gränserna för produktivitet och innovation. Ge människor möjlighet att arbeta var som helst och när som helst. Skänka sinnesro till IT eftersom viktiga system alltid är tillgängliga och säkra.

Därför är det vårt uppdrag på Citrix att hjälpa till att skapa en värld där människor, organisationer och saker är lätta att komma åt och är anslutna på ett säkert sätt. En plats där all verksamhet är digital verksamhet. En värld där våra kunder kan göra det omöjliga möjligt. Vi kommer att uppnå det genom att skapa världens bästa integrerade tekniktjänster för att säkert leverera appar och data – var som helst, när som helst.

Strategier för att förverkliga vår vision

Alla typer av verksamheter håller på att bli digitala, och därför är organisationer beroende av att kunna använda sig av nyskapande affärsmodeller, nya sätt att hitta anställda och kunder och nya arbetssätt. Ändå finns det begränsningar i de komplexa juridiska systemen och säkerhetsproblem som hindrar företag från att helt anamma den digitala framtiden.

Vi tror att det finns ett bättre sätt att få igång digitala företag på. För att driva den digitala omvandlingen framåt och förverkliga vår vision kommer vi att fokusera på fyra huvudstrategier:

  • Bli ledande inom Workspace as a Service (WaaS) genom att leverera branschens mest omfattande och integrerade plattform för att säkra leveranser av appar, data och nätverk genom en tjänst i Citrix Cloud.
  • Förstärka vårt ledarskap och vår tillväxt genom applikationsleverans och integrerade digitala arbetsplatser.
  • Få en tydligt ledande position inom lösningar för att säkra nätverksleveranser till företag, medelstora företag och tjänsteleverantörer.
  • Bli den populäraste och mest använda lösningen för intelligent analys av prediktiva och normativa insikter inom alla segment.

Utforska lösningar som kan uppfylla ditt företags och din branschs unika behov

Citrix (NASDAQ:CTXS) har som mål att driva en värld där människor, organisationer och saker är säkert anslutna och tillgängliga för att göra det extraordinära möjligt. Vi hjälper kunder att tänka sig framtidens arbete på nytt genom att erbjuda den mest omfattande säkra digitala arbetsplatsen, som enar de appar, de data och de tjänster människor behöver för att vara produktiva, och förenklar IT:s möjlighet att anta och hantera komplexa molnmiljöer. Med en årlig intäkt år 2017 på 2,82 miljarder USD, används Citrix-lösningar av mer än 400 000 organisationer, däribland 99 procent av Fortune 100 och 98 procent av Fortune 500.