Citrix-allianser

Lär dig hur vi arbetar tillsammans med våra partner för att leverera innovativa lösningar

Upptäck hur Citrix och branschledande organisationspartner samarbetar för att leverera kompletta lösningar med optimerad prestanda och upplevelse.

Utforska viktiga teknikpartner som integrerar sina lösningar med Citrix-produkter för att hjälpa till att förbättra säker leverans av appar och data.

Bläddra bland Citrix Ready-Marketplace

En ledare inom prestandahanteringslösningar som kan hjälpa Citrix-kunder att skapa en trevlig användarupplevelse och behålla affärskritiska affärstjänster på högsta prestanda samtidigt som man levererar med ROI i åtanke.

En heltäckande branschlösning för virtuella arbetsplatser, flexibla IT-avdelningar och Citrix omvandlar ett komplicerat VDI-projekt till en nyckelfärdig lösning som gör distribution, användning, hantering och underhåll enklare, snabbare och säkrare.

Citrix och HP, Inc. har varit pionjärer på marknaden för leverans av applikations- och skrivbordslösningar i över 10 år för att sätta standarden för arbetsplatsproduktivitet, mobilitet och molnlösningar.  

En pionjär inom visuell databehandling med angeläget fokus på en fantastisk, mobil och molnbaserad databehandling som accelererar Citrix virtuella skrivbordsinfrastrukturupplevelse (VDI).