Citrix-allianser

Lär dig hur vi arbetar tillsammans med våra partner för att leverera innovativa lösningar

Upptäck hur Citrix och branschledande organisationspartner samarbetar för att leverera kompletta lösningar med optimerad prestanda och upplevelse.

Utforska viktiga teknikpartner som integrerar sina lösningar med Citrix-produkter för att hjälpa till att förbättra säker leverans av appar och data.

Bläddra bland Citrix Ready-Marketplace

Atlantis, en kraftfull programvarudefinierad lagringsplattform påskyndar Citrix-distribution genom att minska distributionskostnaderna, skapa anpassade skrivbord, data och tjänster som fungerar snabbare samt gör det möjligt för kunderna att använda Citrix-tekniker snabbare.

En ledare inom prestandahanteringslösningar som kan hjälpa Citrix-kunder att skapa en trevlig användarupplevelse och behålla affärskritiska affärstjänster på högsta prestanda samtidigt som man levererar med ROI i åtanke.

En heltäckande branschlösning för virtuella arbetsplatser, flexibla IT-avdelningar och Citrix omvandlar ett komplicerat VDI-projekt till en nyckelfärdig lösning som gör distribution, användning, hantering och underhåll enklare, snabbare och säkrare.

Citrix och HP, Inc. har varit pionjärer på marknaden för leverans av applikations- och skrivbordslösningar i över 10 år för att sätta standarden för arbetsplatsproduktivitet, mobilitet och molnlösningar.  

Ivanti, ett IT-säkerhets och tjänstehanteringsföretag skyddar organisationen från säkerhetshot och ger snabbare IT-tjänster med Citrix. Dessa teknologier, tidigare kända som AppSense, har använts i över 15 år för att hjälpa till att säkra, optimera och hantera Citrix-miljöer.

Ett globalt cybersäkerhetsföretag som använder ingående information om hot och säkerhetsexpertis för att leverera ett överlägset, flexibelt och effektivt skydd för Citrix virtuella server- och skrivbordsmiljöer.  

En pionjär inom visuell databehandling med angeläget fokus på en fantastisk, mobil och molnbaserad databehandling som accelererar Citrix virtuella skrivbordsinfrastrukturupplevelse (VDI).

En komplett flash-lagringsleverantör som samarbetar med Citrix hjälper kunder att få en överlägsen virtuell skrivbordsupplevelse för slutanvändarna som är kostnadseffektiv och enkel att hantera.

En erkänd ledare inom utskriftsvirtualisering för att förbättra utskrifterna i den Citrixvirtuella skrivbordsinfrastrukturmiljön (VDI).