Citrix och Microsoft samarbetar för att hjälpa företag att gå över till säker digital transformation

Microsoft och Citrix har samarbetat i över 25 år för att garantera att sina produkter är bäst i sin klass. Betydelsen av partnerskapet är oförneklig då Microsoft och Citrix har 230 000 gemensamma kunder och tiotals miljoner användare som förlitar sig på en partnerlösning varje dag.

Det här starka partnerskapet ser till att organisationer erhåller:

  • Klassledande säkerhet, skalbarhet, hantering och prestanda i programvara och onlinetjänster.
  • Ett åtagande att följa industristandarder, organisatoriska efterlevnadskrav och skapa nya trender inom datormoln.
  • En djupgående integration med Microsoft-servrar, operativsystem för skrivbord och hanteringsverktyg.
  • En delad vision för flexibel, enkel och kraftfull databehandling för dagens mobila arbetskraft.

Citrix Synergy 2017: Microsofts vd, Satya Nadella, om Citrix och Microsoft-partnerskapet

Snabba på en säker resa till molnet

Lär dig hur Citrix och Microsoft samarbetar i molnet så att du kan agera i samma hastighet som företaget.

Visa evenemang on demand

Minska IT-kostnader och öka effektiviteten med säkra molnlösningar på Microsoft Azure

Citrix-partnerskapet med Microsoft tillåter dig att möta kraven från din växande arbetsstyrka genom att använda din existerande XenDesktop-sajt till att tillhandahålla appar och skrivbord på Azure. Utöka Azure-infrastrukturen för att erbjuda synkronisering och delning av filer med ShareFile och lägg till NetScaler för att öka din molnbaserade nätverksdistributionseffektivitet. Du kan också välja en komplett software-as-a-service (SaaS) modell tack vare Citrix Cloud on Azure – det enklaste och snabbaste sättet att distribuera och hantera Citrix-teknologi.

Citrix och Microsofts partnerskap: gör molnlösningen enklare och verksamheten snabbare

Accelerera Windows 10-migrering

XenDesktop, som inkluderar den fulla kraften i XenApp, gör det möjligt för IT-organisationer att ge omedelbar åtkomst till viktiga företagsapplikationer i Windows 10-enheter. XenDesktop med AppDNA kan minska applikationernas kostnader och komplexitet vad gäller uppgraderingar, uppdateringar och migrering med så mycket som 90 procent.

Advokatbyrå förenklar Windows 10-migrering med Citrix

Möjliggör säker mobil produktivitet i molnet med Office 365

Citrix och Microsofts partnerskap tillåter företag att förverkliga samarbets- och kommunikationsfördelarna hos Office 365. Kunder kan dra fördel av en optimerad Skype för företag-upplevelse levererad med hög säkerhet av Citrix XenApp och XenDesktop virtuella skrivbordsinfrastrukturmiljöer (VDI). XenApp tillåter också kunder att köra de fulla versionerna av Office 365, inklusive Office-pluginprogram och -makron som då ger kunderna en mer komplett användning av sitt O365-abonnemang.

ShareFile förbättrar värdet hos Office 365 genom att möjliggöra för användare att medförfatta dokument och dela filer på ett säkert sätt med en Outlook-plugin samt mobilisera befintliga datakataloger som OneDrive och SharePoint.

Gå över till digitala arbetsplatser och expandera företagsmobiliteten

Hur kan du integrera mobilitet enkelt i din verksamhet och driva på produktiviteten? Citrix och Microsofts partnerskap erbjuder en komplett Citrix-arbetsplatslösning som kombinerar teknologierna hosCitrix XenMobile, XenApp, XenDesktop, ShareFile, NetScaler, och Microsoft EMS för att leverera en produktiv ensamanvändarupplevelse med utökade mobila möjligheter.  En digital arbetsplats tillåter dig att skapa en enskild, modern upplevelse för ditt moln eller på lokala resurser – en upplevelse för alla dina applikationsbehov – virtuellt, inbyggt, webbaserat, SaaS eller i molnet.

XenApp och XenDesktop 7.15 LTSR är officiellt certifierade för Windows Server 2016 som gör det enklare och snabbare att leverera alla dina Windows Server 2016-appar och servervärdbaserade skrivbord till alla användare över hela världen.  Genom att certifiera XenApp och XenDesktop 7.15 LTSR på Windows Server 2016, får du det förutsägbara hanteringsschemat på vår långsiktiga serviceutgåva i kombination med säkerhets- och prestandaförmånerna med Windows Server 2016.