Citrix och Microsoft samarbetar för att hjälpa företag att gå över till säker digital transformation

Microsoft och Citrix har samarbetat i över 25 år för att garantera att sina produkter är bäst i sin klass. Betydelsen av partnerskapet är oförneklig då Microsoft och Citrix har 230 000 gemensamma kunder och tiotals miljoner användare som förlitar sig på en partnerlösning varje dag.

Det här starka partnerskapet ser till att organisationer erhåller:

  • Klassledande säkerhet, skalbarhet, hantering och prestanda i programvara och onlinetjänster.
  • Ett åtagande att följa industristandarder, organisatoriska efterlevnadskrav och skapa nya trender inom datormoln.
  • En djupgående integration med Microsoft-servrar, operativsystem för skrivbord och hanteringsverktyg.
  • En delad vision för flexibel, enkel och kraftfull databehandling för dagens mobila arbetskraft.

Citrix på Microsoft Future Decoded

Minska IT-kostnader och öka effektiviteten med säkra molnlösningar på Microsoft Azure

Citrix partnerskap med Microsoft gör det möjligt för dig att möta kraven som ställs på din växande arbetskraft genom att använda din befintliga Citrix Virtual Apps and Desktops-plats för att tillhandahålla appar och skrivbord på Azure. Öka hastigheten för ”påfarten” till Azure med Citrix SD-WAN för Azure Virtual WAN. Utöka Azure-infrastrukturen för att erbjuda synkronisering och delning av filer med Citrix Content Collaboration, och lägg till Citrix ADC på Azure för att öka effektiviteten i din molnbaserade nätverksdistribution. Du kan också välja en komplett software-as-a-service (SaaS) modell tack vare Citrix Cloud on Azure – det enklaste och snabbaste sättet att distribuera och hantera Citrix-teknologi.

Endpoint Zone: Citrix och Microsoft 365

Accelerera Windows 10-migrering

Citrix Virtual Apps and Desktops, som inkluderar den fulla kraften i Citrix Virtual Apps, gör det möjligt för IT-organisationer att ge omedelbar åtkomst till viktiga företagsapplikationer på Windows 10-enheter. Citrix Virtual Apps and Desktops med AppDNA kan minska kostnaderna och komplexiteten för uppgraderingar, uppdateringar och migrering av applikationer med så mycket som 90 procent.

Advokatbyrå förenklar Windows 10-migrering med Citrix

Möjliggör säker mobil produktivitet i molnet med Office 365

Citrix och Microsofts partnerskap tillåter företag att förverkliga samarbets- och kommunikationsfördelarna hos Office 365. Kunder kan dra fördel av en optimerad Skype för företag-upplevelse som levereras med den höga säkerheten som finns i Citrix Virtual Apps and Desktops-miljön med sin virtuella skrivbordsinfrastruktur (VDI). Citrix Virtual Apps låter dessutom kunderna köra de fulla versionerna av Office 365, inklusive Office-pluginprogram och -makron som då ger kunderna en mer komplett användning av sina O365-abonnemang.

Citrix Content Collaboration höjer värdet hos Office 365 genom att göra det möjligt för användare att medförfatta dokument, dela filer på ett säkert sätt med en Outlook-plugin och mobilisera befintliga datakataloger som OneDrive och SharePoint.

Gå över till digitala arbetsplatser och expandera företagsmobiliteten

Hur kan du göra för att enkelt integrera mobilitet i din verksamhet och öka produktiviteten? Partnerskapet mellan Citrix och Microsoft erbjuder en komplett Citrix-baserad arbetsplatslösning som kombinerar tekniken hos Citrix Endpoint Management, Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix Content Collaboration, Citrix ADC och Microsoft EMS för att leverera en produktiv enanvändarupplevelse med utökad mobil kapacitet.  En digital arbetsplats tillåter dig att skapa en enskild, modern upplevelse för ditt moln eller på lokala resurser – en upplevelse för alla dina applikationsbehov – virtuellt, inbyggt, webbaserat, SaaS eller i molnet.

XenApp och XenDesktop 7.15 LTSR är officiellt certifierade för Windows Server 2016 som gör det enklare och snabbare att leverera alla dina Windows Server 2016-appar och servervärdbaserade skrivbord till alla användare över hela världen.  Genom att certifiera XenApp och XenDesktop 7.15 LTSR på Windows Server 2016, får du det förutsägbara hanteringsschemat på vår långsiktiga serviceutgåva i kombination med säkerhets- och prestandaförmånerna med Windows Server 2016.