Uppgradera till Windows 10

Eliminera utmaningarna och komplexiteten som en Windows 10-migrering medför med en virtuell skrivbordslösning  

De anställda uppgraderar sina personliga enheter till Windows 10 i rekordhög takt. Att hantera och utföra en kontrollerad migrering av operativsystem ligger inte längre i händerna på företagens IT-avdelningar. Företag måste ta fram en strategi för att upprätthålla produktivitet och kunna ge support till sina anställda oavsett vilken enhet eller vilket operativsystem de väljer att använda.

Se hur enkelt det är att starta ett virtuellt Windows 10-skrivbord

Gå över till Windows 10. Förenkla OS-uppdateringar.

Ladda ner Windows 10 migreringsverktyg för att lära dig hur man strömlinjeformar OS-migreringar idag och uppdateringar i framtiden.

Läs om hur

Vare sig du är redo för uppgradering till Windows 10 idag eller har det planerat för framtiden så kan Citrix, i partnerskap med Microsoft, hjälpa dig att överblicka en migrering till Windows 10. Med appvirtualisering från XenApp och XenDesktop och lösningar från VDI kan de anställda vara mobila med valfri enhet, samtidigt som produktiviteten upprätthålls med applikationer och skrivbord som ägs eller stöds av företaget — före, under och efter en företagsledd migrering till Windows 10.

Apparna körs från datacentret, inte på slutpunkten, vilket utesluter kompatibilitetsproblem med operativsystemet. IT ger användare den flexibilitet de önskar och håller samtidigt underhållna applikationer, skrivbord och data säkra i datacentret.

Förenkla migreringen av operativsystemet radikalt genom att centralisera leveransen av de nya virtuella skrivborden från Windows 10 till alla anställda samtidigt som ni effektiviserar löpande underhåll och framtida uppdateringar. Med VDI kan ni snabbt och enkelt börja använda Windows 10-enheter för att kunna tillhandahålla den upplevelse användarna vill ha, samtidigt som ni behåller kontroll över migreringsprocessen.

Avancerade analyser av applikationernas kompatibilitet och konfliktlösning ger kunderna möjlighet att tydligt se vilka applikationer som fungerar med Windows 10 och webbläsaren Edge, beroenden som dessa applikationer kan ha och hur man löser problem. XenApp och XenDesktop med AppDNA kan minska kostnader och komplexitet för applikationshantering med så mycket som 90 procent.

Citrix-produkter

XenApp och XenDesktop

  • Gör det möjligt för IT-företag att ge omedelbar åtkomst till viktiga företagsapplikationer i Windows 10-enheter.
  • Minska applikationernas kostnader och komplexitet vad gäller uppgraderingar, uppdateringar och migrering med så mycket som 90 procent.
  • Implementera virtuella skrivbord från Windows 10 på ett snabbt sätt med centraliserad hantering

Se

Sjukvårdsorganisation övergår till Windows 10 utan att det påverkar drifttiden

Ta reda på varför Allegro Pediatrics valde XenApp och XenDesktop för att lansera nya Windows 10-enheter till sina anställda

Läs

Förenkla migreringen till Windows 10 och senare

Windows 10 är här och det kommer att bli den snabbaste OS-migreringen någonsin. Är du redo?

Utforska

Flytta över till Windows 10

Lär dig varför och hur man implementerar Windows 10 som ett virtuellt skrivbord inklusive fördelarna, kapaciteterna och den förstärkta användarupplevelsen.