Verksamhetskontinuitet och appsäkerhet

Citrix säkerhet: Säkerställer kontinuitet av affärsverksamhet

Hantera driftskontinuitet, appar och systemtillgänglighet under verksamhetsavbrott och cyberattacker

Avbrott är oundvikliga, men de behöver inte nödvändigtvis minska produktiviteten i din verksamhet. En välutformad affärskontinuitetsplan som innefattar kontinuitet för IT-tjänster och återhämtning av arbetsstyrkan kommer säkerställa att de människor som driver din verksamhet kan förbli produktiva. Du minskar även risken för ekonomiska förluster, skadat rykte, produktivitetsförlust och försvagade kund- och partnerförhållanden.

Även när organisationer som din sammanlagt spenderar miljontals dollar för att avvärja ransomware, sabotageprogram och cyberhot, fortsätter dessa hot att öka när det kommer till såväl variation och storlek som kapacitet. Traditionella metoder för att säkra företagsinformation har visat sig vara otillräckliga för att fullt ut kunna hantera dagens komplexa och mångsidiga hot, och din organisation behöver starka säkerhetskontroller och en allomfattande programvarudefinierad säkerhetsperimeter.

Webbseminarium on demand

Teknisk vägledning för digital verksamhetskontinuitet

Ta reda på hur du kan minska riskerna genom sömlös driftskontinuitet och systemtillgänglighet.

Registrera dig nu

Utforska de främsta användarfallen av verksamhetskontinuitet

Ransomware och sabotageprogram

Ransomware är en av de största mardrömmarna för IT i dagens läge. Hackare siktar in sig på alla möjliga organisationer med sabotageprogram som är utformade för att kryptera viktiga data – och hålla dem som gisslan tills en pengaöverföring sker.

Organisationer kan minska utsattheten för ransomware-hot, återställa krypterade data snabbare och få de anställda tillbaka i arbete genom att publicera virtualiserade, isolerade och säkrade webbläsare och e-postklienter med hjälp av Hypervisor Introspection (HVI) för att upptäcka ransomware-teknik, skydda mobila enheter från attacker med sandlådeteknik och tillhandahålla säker och kraftig synkronisering av företagsdata och delningstjänster.

Se hur Citrix kan hjälpa dig bekämpa ransomware

Förebyggande skydd mot cyberhot

Cyberhot och säkerhetsintrång fortsätter att öka trots omfattande åtgärder av säkerhetsteam, experter och till och med statlig inblandning.

Det är avgörande att webbapplikationer och webbplatser skyddas från både kända och okända attacker, inklusive alla applikationslager- och zero-day-attacker. Dessutom hjälper analyser i realtid administratörer att identifiera och lösa problem inom infrastrukturen relaterade till applikationsprestanda och säkerhet.

Ett kraftfullt försvar mot DoS-attacker

Brandvägg för webbappar: Ett skydd för moderna företag

Arbetskraftskontinuitet och katastrofåterställning (BCDR)

När människor inte har möjlighet att ta sig till kontoret – oavsett om det beror på en snöstorm eller en avstängd väg – behöver de ändå kunna jobba. Genom att erbjuda säker åtkomst till företagets appar och data från vilken enhet som helst, oavsett var de befinner sig, kan IT säkerställa att verksamheten fortsätter att vara i drift även under avbrott.

En krissituation behöver inte innebära att företaget ligger nere – och server- eller strömavbrott behöver inte äventyra hela datacentret. Genom att utveckla en katastrofplan för IT säkerställer du tillgängligheten och prestandan av trafiken över alla nätverksuppkopplingar och enheter, inte bara under avbrott, utan hela tiden.

Ta reda på hur Citrix hjälper till att skydda ditt företag från avbrott

Ta reda på hur Citrix säkerhetslösningar hanterar andra kundutmaningar