Säkra och hantera Office 365 på mobila enheter

Få åtkomst till populära Office-appar utan risk för att företaget förlorar data

Med Microsoft Office 365 får användarna sömlös tillgång till Word, Excel, Exchange, PowerPoint och andra Microsoft-applikationer som är avgörande för företag var de än är, på alla enheter. Men att välja O365 är bara början – förutom Microsoft-appar brukar de flesta företagsorganisationer implementera andra rena mobilappar, liksom specialbyggda appar, webb- och SaaS-appar och även virtualiserade appar som körs säkert i datacentret. IT behöver insyn i alla stödda plattformar samt de appar och data de innehåller.

Läs om hur

Citrix XenMobile gör det möjligt för IT att erbjuda skydd för företagsappar, liksom isolering från personliga appar på användarnas mobila enheter. Det går att selektivt radera företagsappar och -data från mobila enheter utan att det påverkar användarens personliga enhetsinställningar.

Distribuera offentliga Office-appar med hjälp av XenMobile-butiken. XenMobile-butiken kan innehålla appar som organisationen vill tillgängliggöra för sina användare. Eftersom Office-apparna är hanterade appar har administratören full möjlighet att publicera och återkalla behörigheter till användarna.

Citrix XenMobile möjliggör en sömlös open-in-funktion så att användare kan utbyta data och dokument med ursprungliga Office-appar. En bifogad fil i XenMobile Secure Mail kan sömlöst öppnas i olika Microsoft Office 365-appar.

Aktivera säkerheten för både data i vila och data i rörelse genom att använda per app-VPN med Citrix NetScaler ADC.  Samma NetScaler Application Delivery Controller som används för Citrix Secure Mail och andra XenMobile-appar kan även användas för O365.

Citrix-produkter

XenMobile

  • Leverera Office 365 och andra mobila appar på ett säkert sätt till auktoriserade och kompatibla mobila enheter.
  • Tillämpa riktlinjer gällande enhetskryptering som skyddar data i vila.
  • Tillämpa skydden micro-VPN och per app-VPN för data under överföring mellan molnet och företagets interna datacenter eller nätverk.

Se

Integrering av XenMobile med Microsoft EMS/Intune

Ta reda på hur XenMobile förbättrar säkerheten och produktiviteten av din implementering av O365.

Läs

Säkerhet och hantering av O365 med XenMobile

Se varför Office 365 har blivit populär bland företagsanvändare.

Utforska

XenMobile för EMS

Ta reda på hur XenMobile och EMS kan hjälpa dig med hanteringen av Office 365 och din arbetsplats.

Nästa steg