Tillåt BYOD (ta med din egen enhet) utan att kompromissa med säkerheten

Gör det möjligt för de anställda att använda personliga mobila enheter för sitt arbete på ett säkert sätt

Anställda väljer mer och mer att ta med sina personliga enheter till arbetsplatsen, vilket ger IT nya utmaningar för hantering av appar och enheter. Bring Your Own Device (BYOD) ger enhetsfrihet, men riskerar även att utsätta företagsdata för risker.

Läs om hur

När behovet för BOYD ökar behöver IT möjlighet att på ett säkert sätt hantera appar och enheter. Citrix XenMobile gör det möjligt för IT att hantera appar och enheter, över alla plattformar, från en enda konsol. När hela den mobila hanteringen kan skötas från en konsol kan IT skapa policyer som uppfyller  säkerhets- och efterlevnadsåtgärder, medan anställda fortfarande har friheten att välja sin egen enhet.

Citrix XenMobile erbjuder även en lösning för mobil applikationshantering (mobile application management, MAM) så att de anställda inte behöver oroa sig för sina personliga uppgifter. Utan behov av enhetsregistrering kan IT-avdelningen skapa appspecifika policyer, som separat inloggning eller fjärradering, såväl som arbetsprocesser inom appen. Med en MAM-metod existerar privatlivet och arbetet samtidigt på den anställdes mobila enhet utan att företagsdatans säkerhet komprometteras.

Ge de anställda de verktyg de behöver för att vara produktiva på sin privata enhet. XenMobile säkra produktivitetsappar är optimerade för företagsanvändare och har samma företagsfunktioner som användare kan förvänta sig av sina skrivbordsappar. Integreringen av säkra produktivitetsappar och arbetsprocesser möjliggör produktivitet på de privata enheterna. IT-avdelningen hanterar centralt apparna på olika plattformar, vilket minimerar komplexiteten av hanteringen av BOYD och maximerar mobil produktivitet.

Citrix-produkter

XenMobile

  • Förändra företaget genom att centralt hantera appar och data över flera plattformar.
  • Eliminera behovet av enhetsregistrering med en MAM-metod.
  • Tillämpa appspecifika säkerhetspolicyer som tillåter privat information och företagsdata att existera tillsammans på BYO-enheter.

Nästa steg