Ikon för Hantering av företagsmobilitet

Hantering av företagsmobilitet

Öka produktivitet och säkerhet med mobil enhetshantering (MDM, mobile device management) mobil applikationshantering (MAM, mobile application management) mobil innehållshantering (MCM, mobile content management) säker nätverks-gateway och mobila appar av företagskvalitet, i en enda heltäckande lösning.

Ladda ner Citrixs mobila kit

Låt inte kraven på mobil verksamhet komplicera IT-hanteringen.

Se vad Citrix EMM-lösningar kan göra för din verksamhet

Citrix engagemang för fantastisk användarupplevelse är tydlig i dess portfölj av säkra produktivitets-appar, som är integrerade för att förbättra anställdas arbetsflöden som inbegriper flera applikationer.

Branscherkännande

IDC har erkänt Citrix som en ledare i hantering av företagsmobilitet för att leverera säker mobilapps- och enhetshantering med Citrix XenMobile.

Läs ett utdrag ur rapporten

EMA Radar™ har utnämnt Citrix som en "Value Leader2 in Mobility Security Management", för erbjudandet av säkra IT-resurser för företag med Citrix XenMobile.

Läs rapport

Frost och Sullivan har erkänt Citrix som en visionär nyskapande ledare genom att ge framtida arbetsplatser möjlighet att använda dess lösning för hantering av företagsmobilitet (EMM).

Citrix XenMobile erkänd som en visionär nyskapande ledare av Frost & Sullivan

Med hjälp av Citrix, kommer vi att uppnå vår vision om att göra det möjligt för företag att dra nytta av en rörlig arbetsstyrka.
Gerdien Hey
Ansvarig för slutanvändares databehandling
Standard Bank

Våra strategiska partnerskap

Nästa steg