Vi gör det enklare att ta del av Citrix lösningar. Läs mer.

Ikon för Hantering av företagsmobilitet

Hantering av företagsmobilitet

Öka produktivitet och säkerhet med mobil enhetshantering (MDM, mobile device management) mobil applikationshantering (MAM, mobile application management) mobil innehållshantering (MCM, mobile content management) säker nätverks-gateway och mobila appar av företagskvalitet, i en enda heltäckande lösning.

Se vad Citrix EMM-lösningar kan göra för din verksamhet

För heltäckande Citrix-miljöer, är XenMobile det mest logiska valet av EMM-plattform att integrera med en större Citrix Xen-baserad leveransarkitektur för applikationer och skrivbord.
IDC MarketScape: Världsomspännande hanteringsprogramvara för företagsmobilitet 2017 Försäljarutvärdering
#US42890217e
Augusti 2017

Branscherkännande

IDC har erkänt Citrix som en ledare i hantering av företagsmobilitet för att leverera säker mobilapps- och enhetshantering med Citrix XenMobile.

Läs ett utdrag ur rapporten

EMA Radar™ har utnämnt Citrix som en "Value Leader in Mobility Security Management", för erbjudandet av säkra IT-resurser för företag med Citrix XenMobile.

Läs rapport

Frost och Sullivan har erkänt Citrix som en visionär nyskapande ledare genom att ge framtida arbetsplatser möjlighet att använda dess lösning för hantering av företagsmobilitet (EMM).

Citrix XenMobile erkänd som en visionär nyskapande ledare av Frost & Sullivan

Med hjälp av Citrix, kommer vi att uppnå vår vision om att göra det möjligt för företag att dra nytta av en rörlig arbetsstyrka.
Gerdien Hey
Ansvarig för slutanvändares databehandling
Standard Bank

Våra strategiska partnerskap

Nästa steg