Omvandla upplevelsen för de anställda med en intelligent arbetsplatslösning

Organisera, guida och automatisera arbetet för ökad produktivitet

De anställda kan förlora mycket tid, för att inta tala om deras tålamod, om deras arbetsupplevelse bara handlar om att söka igenom olika system för att hitta uppgifter och information. Dagens arbetsstyrka behöver en intelligent digital arbetsplats för att kunna organisera kaoset och ge de anställda en tillämpbar vy över alla system. En intelligent arbetsplats upptäcker ändringar som gör skillnad och strömlinjeformar komplicerade processer till arbetsflöden med en enda funktion. Viktiga uppgifter och information kan flyttas var som helst. Med en intelligent arbetsplatslösning så får folk en fantastisk upplevelse samtidigt som värdefulla företagsdata aldrig hamnar utanför IT-avdelningens kontroll.

Rundtur och demonstration av Citrix Workspace Intelligence

Ladda ner Citrixs mobila kit

Låt inte kraven på mobil verksamhet komplicera IT-hanteringen.

Läs om hur

Citrix Workspace tillhandahåller användare med en enda ingångspunkt – ett välbekant, sammanhängande gränssnitt oavsett vilken typ av enhet man använder. Användare kan få tillgång till allt från den egna arbetsplatsen, från inbyggda SaaS-appar och webbaserade, mobila och virtuella appar till skrivbord och distribuerade filarkiv. En enhetlig applagring ger dig kapaciteten att automatiskt tillhandahålla alla apptyper till enheter med formfaktorer av alla dess slag.

Citrix-teknologin hjälper dig också att behålla kontroll över miljön på andra sätt. Säker integrerad identitets- och åtkomstkontroll autentiserar användare och tillhandahåller bekvämligheten i samlad inloggning – och förser IT med intelligenta appstarter. Citrix nätverksteknologi ordnar så att användare får den applikationsprestanda de behöver, oavsett var de befinner sig eller varifrån deras applikationer hanteras.

Citrix Workspace innehåller mikroappar som är utformade för att hjälpa dina användare att arbeta på ett smartare sätt och även uppnå resultat snabbare. De samlar information och uppgifter från olika system och automatiserar arbetsflöden. Man slipper onödiga inloggningar, klick och svep så att rutinuppgifter kan utföras snabbare. Personanpassade och prioriterade aviseringar och proaktiva, intelligenta affärsflöden ger ett sömlöst tillhandahållande av viktig tillämpbar information.

Med sidverktyget för mikroappar kan du skapa anpassade arbetsflöden på bara några minuter. Leverera personliga ”att göra”-listor och enklicksuppgifter till dina anställda för att förenkla deras arbete. Om du föredrar att tänka utanför ramarna kan Citrix Workspace erbjuda dig mikroappar som är designade i samarbete med populära SaaS-leverantörer.

Citrix Workspace ger dig möjlighet att hantera olika IT-silon på en enhetlig konsol. Från en enda bildskärm kan du hantera arbetsplatstjänster, minska överflödigt arbete och strömlinjeforma IT-verksamheten. Du kan också proaktivt utvärdera interna hot. Citrix Workspace med Citrix Analytics tillhandahåller analyser av användarbeteende. Risknivåer för användare utvärderas och bedöms så att riskerna enkelt kan identifieras och minskas. Kombinationen av prestandaanalys och rotfelsanalys hjälper dig att optimera resurser så att du kan leverera en fantastisk användarupplevelse.  

Citrix-produkt

Citrix Workspace

  • Ger anställda en enda tillämpbar vy över alla deras system.
  • Delar upp komplexa SaaS-applikationer i strömlinjeformade arbetsflöden med en enda funktion.
  • Automatiserar arbetet genom att flytta viktiga uppgifter och information till en annan enhet, intranät eller meddelandetjänst.

Se Citrix Workspace i drift

Delta i en livedemonstration.