Applikationsvirtualisering och VDI Icon

Digital arbetsplats

Integrera teknik, plattformar, enheter och moln för att skydda och förenkla IT-hanteringen. Ge dina anställda personanpassad åtkomst till de relevanta system och verktyg som de behöver, när som helst och var som helst.

DIGITAL ARBETSPLATS

Citrix Workspace

Vad är en digital arbetsplats?

En digital arbetsplats är ett flexibelt och integrerat sätt att leverera och hantera de appar, skrivbord, data och enheter dina användare behöver, på ett kontextbaserat och säkert sätt. Med en enhetlig, innehållsbaserad och säker digital arbetsplats från Citrix kan du att göra allt detta och dra nytta av alla fördelar som kommer med hybrida och multi-molnmiljöer, samtidigt som du förenklar hanteringen och får bukt med säkerhetsutmaningar med hjälp av en personinriktad säkerhetstillämpning. En komplett och säker digital arbetsplats måste vara:

Enhetlig

IT kan konfigurera, övervaka och hantera hela din tekniska IT-infrastruktur genom en enda bildskärm, för att leverera en enhetlig användarupplevelse.

Kontextbaserad

Digitala arbetsplatser använder maskininlärning för att anpassa sig till varje anställds mönster och undantag så att de kan arbeta säkert och vara produktiva, var de än befinner sig.

Säker

Med en personinriktad säkerhetstillämpning står användaren i centrum för ditt säkerhetsramverk genom att man samlar allt man vet om användarna och deras beteende för att tillhandahålla kontextbaserad åtkomst, säkerhetskontroller och prediktiv analys för full visibilitet över nätverket och användarnas ekosystem.

Du har arbetsplatsen med dig, i din ficka. Även om du lämnar kontoret och avslutar din session, kan du börja jobba igen redan på tåget hem, och markören kommer vara på samma plats, som när du lämnade den på kontoret. Detta är framtiden. Det är så här det ska fungera.
Markus Marksteiner
Teknikchef
Baloise Group

Varför Citrix Workspace?

Att hantera en ständigt ökande mängd SaaS-, webb- och mobila appar över ett varierande antal moln är besvärligt och leder till ökade säkerhetsrisker. Genom den personinriktade säkerhetstillämpningen i Citrix Workspace kan IT ta kontrollen och hantera säkerhetshot på ett förebyggande sätt i dagens distribuerade och hybrida multi-molnmiljöer med flera enheter. Det är bara Citrix som klarar av att samla alla appar och data över alla applikationer – både lokalt och i moln – för att leverera rätt upplevelse till rätt användare vid rätt tidpunkt.

Branscherkännande

  • Citrix Virtual Apps minskar omkostnaderna för skrivbordssupport med 1,7 miljoner USD.

  • Citrix erkänns som en ledare i IDC MarketScape: Världsomspännande hanteringsprogramvara för företagsmobilitet 2018 Försäljarutvärdering

  • Citrix har utsetts till ledande inom Gartner Magic Quadrant 2018 för plattformar för Content Collaboration.

  • Överväg Citrix för alla ADC-möjligheter, världen över

Våra utvalda partnerskap