Föreställ dig en säker digital verksamhet med digitala arbetsplatser.

Vi samarbetar med våra kunder för att forma hur framtiden fungerar. Vi avancerar digital arbetsplatsteknik för att ena och berika användarupplevelsen, säkra företagsappar och data och förenkla IT:s förmåga att konfigurera, övervaka och hantera dagens ökande komplexa hybrida och multifungerande molnmiljöer. På så sätt är människor, organisationer och saker anslutna – var som helst, när som helst, på vilken enhet som helst.

Citrix erbjuder flexibilitet och kontroll för att omvandla verksamheten och se till att företaget utvecklas

För att förstå molnets snabbhet utan att komplexitet och säkerhet gör processen långsammare behöver du de digitala arbetsplatsernas flexibilitet och kontroll. Citrix Workspace integrerar olika tekniker, plattformar, enheter och moln, så det är flexibelt och enkelt att implementera. Inför ny teknik utan att störa den befintliga infrastrukturen. IT och användare kan tillsammans skapa en sammanhangsmedveten, programvarudefinierad perimeter som skyddar och proaktivt tar itu med säkerhetshot i dagens distribuerade, multienhets-, hybrid- och multifungerande molnmiljöer. Enad, innehållsbaserad och säker, Citrix bygger framtidens arbetsplats så att du kan realisera den teknik du behöver för att driva verksamheten framåt.

Citrix Cloud-tjänster

Kraften i Citrix med molnets flexibilitet

Citrix Cloud-tjänster ger det snabbaste, enklaste och mest flexibla tillvägagångssättet för säker hantering av digitala arbetsplatser. Minska på omkostnad och komplexitet, och skapa och implementera arbetsplatser snabbt på det moln eller den infrastruktur du väljer.

Läs mer om Citrix Cloud-tjänster 

750K

ANTALET CITRIX TECHNOLOGIES-ANVÄNDARE SOM HAR FÅTT TILLGÅNG TILL MOLN

Källa: Citrix Sales Operations

Digital arbetsplats

Leverera rätt upplevelse till rätt användare vid rätt tidpunkt

Integrerar teknik, plattformar, enheter och moln för att säkra och förenkla IT-hanteringen samt ger personanpassad åtkomst till de relevanta system och verktyg som dina användare behöver på ett kontextbaserat och säkert sätt.

Läs mer om den digitala arbetsplatsen

15M

AKTIVA ANVÄNDARE SOM ANVÄNDER XENAPP OCH XENDESKTOP VARJE VECKA

Källa: CitrixInsight Services, augusti 2017

Programvarudefinierat Citrix-nätverk

Samarbeta med en branschledare. Få sinnesro.

Leverera programvarubaserade nätverkslösningar med den säkerhet, pålitlighet och snabbhet som tusentals nätverk över hela världen litar på.

Läs mer om programvarudefinierat nätverk

#1

YRKESVERKSAMMA INOM IT HAR RÖSTAT FRAM CITRIX NÄTVERK SOM BÄSTA APPLICATION DELIVERY CONTROLLER TRE ÅR I RAD

Källa: IT Brand Impulse 2015


 

Gör verklighet av den digitala omvandlingen

Alla branscher, från transport till hotell- och restaurangbranschen till finanstjänster, störs av digitala tekniker. Från molntjänster till dataanalys, tekniken revolutionerar det sätt vi arbetar på, ger möjligheter att skapa nya företagsmodeller, sätta igång innovation, driva fram produktutveckling och engagera kunder i meningsfulla upplevelser.

Förenkla dina system

Ett molnbaserat arbete förenklar hanteringen, vilket ger IT-teamen den flexibilitet som behövs för att tillämpa nya system och snabbt skalanpassa och skicka ut uppdateringar när det behövs.  

Ta kontroll över cybersäkerheten

Vår syn på säkerhet är annorlunda. En sammanhangsmedveten programvarudefinierad perimeter ger en användarspecifik åtkomst och beteendeanalys för komplett visibilitet över nätverkets och användarens ekosystem.

Betrodd av dagens ledande företag

Världens mest kända märken litar på att Citrix levererar säkra digitala arbetsplatser.

Fortune Global 100

Fortune Global 500

Forbes Global 2000

Källa: Citrix Sales Operations, 2015

Vad gör Citrix annorlunda

Enhetlig

IT kan konfigurera, övervaka och hantera hela din teknikinfrastruktur genom en enda bildskärm för att leverera en enad användarupplevelse.

Kontextbaserad

Digitala arbetsplatser använder maskininlärning för att anpassa sig till varje anställds mönster och undantag så att de kan arbeta säkert, var de än befinner sig.

Säker

En programvarudefinierad perimeter ger en säker åtkomst och komplett synlighet över nätverkets och användarens ekosystem så att du proaktivt kan ta itu med hot.

Så här säger experterna

Citrix har erkänts som ledare i Forrester Unified Endpoint Management Wave Report 2019.

Citrix ger den enda bevisade lösningen för att virtualisera Microsoft Skype för företag.

Citrix har utsetts till ledare i Gartner 2018 Magic Quadrant för plattformar för innehållssamarbete.

Mer än 400K kunder levererar appar och data på ett säkert sätt med Citrix produkter

Källa: Citrix Sales Operations, mars 2016

Se fler kundberättelser

Upptäck hur Citrix lösningar kan hjälpa dig att omdefiniera arbete